Naslednja tekma
Ilirija 1911 - Krka
Stadion Ilirija, 18.11.2018 ob 14.00
KUPI VSTOPNICE
Pozicija na lestvici
1. Kalcer Radomlje 15 33
2. AŠK Bravo 15 33
3. CherryBox24 Tabor Sežana 15 27
4. Krka 15 27
5. Roltek Dob 15 26
6. Drava Dakinda Ptuj 15 24
7. Nafta 1903 15 23
8. Ankaran Postojna 15 20
9. Fužinar Vzajemci 15 19
10. Rogaška 15 18
Ogled celotne lestvice
Novice
Arhiv novic

Sezona 2017/18 se počasi končuje.

14.06.2018
Letošnja sezona skozi oči našega predsednika.
LETO PRESEŽKOV

Mislim, da sem že v naslovu povedal vse, kar sem želel.

V začetek tekmovalnega leta smo vstopili tiho, brez velikih obljub. Skozi leto se je pokazalo, da s korektnim in poštenim delom vseh udeležencev, lahko pridemo zelo daleč. Naši rezultati so znani in moje videnje je, da smo naredili velik korak naprej. Tudi širša javnost nam priznava dobro in pošteno delo. Z delom, ki ga opravljamo smo si pridobili renome enega najboljših nogometnih klubov v Ljubljani.

Seveda gredo največje zasluge za vse našteto našim otrokom, ki vestno trenirajo in napredujejo. Pohvalimo se lahko z veliko pripadnostjo klubu, saj odhodov skoraj ne beležimo. Po drugi strani, pa je zanimanje za prihod v naš klub vedno večje.

Posebno mesto je treba nameniti trenerjem in vodji mladinskega pogona. Velik delež vseh uspehov pripada njim. Uspeli so vspostaviti homogene ekipe, saj niti v eni nismo imeli nobenega večjega problema. Vesel sem, da v vseh ekipah vlada veliko prijateljstvo.

Odraz kluba je v veliki meri članska ekipa. Z osmim mestom v drugi ligi smo dosegli zastavljeni cilj. Vizija kluba je, da se vedno več igralcev iz lastnih mladinskih vrst, vključi v člansko ekipo.

Seveda je treba nameniti nekaj besed našim največjim podpornikom – staršem. S svojimi dejanji skozi vse leto ste dokazali, da ste za svoje otroke in klub, pripravljeni narediti marsikaj. Z obnašanjem na tribuni ste vzgled svojim otrokom in pripomorete k vzgoji otrok in ugledu kluba. Za vse hvala.

Uprava in vsi ljudje, ki so vpleteni v vodenje kluba, se zahvaljujemo vsem, ki so doprinesli karkoli k letošnjim uspehom. Istočasno se zavedamo, da moramo še marsikaj izboljšati. Naša dejanja so usmerjena v čimboljšo podobo celotnega kluba.

Vsi na zaslužen dopust in se kmalu vidimo.


Predsednik
Marjan Dermastija