Naslednja tekma
Ilirija 1911 - Krka
Stadion Ilirija, 18.11.2018 ob 14.00
KUPI VSTOPNICE
Pozicija na lestvici
1. Kalcer Radomlje 15 33
2. AŠK Bravo 15 33
3. CherryBox24 Tabor Sežana 15 27
4. Krka 15 27
5. Roltek Dob 15 26
6. Drava Dakinda Ptuj 15 24
7. Nafta 1903 15 23
8. Ankaran Postojna 15 20
9. Fužinar Vzajemci 15 19
10. Rogaška 15 18
Ogled celotne lestvice
Novice
Arhiv novic

U8 drugi na turnirju Črnuška pomlad

18.06.2018
Uspešen zaključek sezone naših najmlajših nogometašev.
Pretekli konce tedna smo se s selekcijo U8 udeležili turnirja Črnuška pomlad, ki ga vsakoleto organizira ND Črnuče.

V skupinskem delu smo se pomerili proti ekipam Domžale C, OŠ Črnuče 2 in OŠ Olimpija zeleni. Kljub temu, da fantje niso pokazali vsega kar znajo, preveč je bilo predvsem samostojnih akcij, smo se s 3 zmagami in brez prejetega zadetka po skupinskem delu, uvrstili v  osminofinala. V prvem krogu izločilnih bojev smo se pomerili proti domači ekipi ND Črnuče 2. Prikazali smo precej boljšo nogometno predstavo, kot v skupinskem delu in se zasluženo veselili zmage. V četrtfinalu nas je pričakala ekipa Domžal C, proti kateri smo se pomerili že v skupinskem delu. Tudi tokrat smo bili boljši in se veselili uvrstitve v polfinale. Tu nas je čakal lokalni »derbi« z ekipo NK Bravo. Tekma je bila zelo izenačena. NK Bravo je povedel na začetku tekme s prostega strela, vendar se naši igralci niso vdali. Najprej so po lepi akciji uspeli izenačiti iz bližine, tik pred koncem tekme pa so speljali proti napad, ga uspešno zaključili in se veselili uvrstitve v finale.   

V finalu nam je nasproti stala ekipa NK Domžale A. V prvih minutah tekme smo bili tekmecu enakovredni na igrišču, manjkala pa je zbranost pri zaključku akcij. Na našo nesrečo so v tej vrlini mladi Domžalčani pokazali precej več spretnosti in nam v nadaljevanju zabili 3 zadetke. Končno drugo mesto na zadnjem turnirju sezone je lep uspeh, ki smo ga lahko kronali z okusno torto. Pohvaliti je potrebno tudi organizatorje za odlično organiziran turnir, ki je potekal hitro in tekoče.  

V spomladanskem delu sezone smo se udeležili štirih turnirjev. Iz turnijra v turnir so fantje napredovali in izboljševali svojo igro in posledično tudi uvrstitev. Trenerja upava, da bodo fantje tudi v prihodnje z veseljem hodili na treninge, napredovali in se razvijali v vse boljše nogometaše. Ob koncu sezone bi se zahvalila še staršem za vas vložen čas in podporo, ki so jo ob igriščih dajali ekipi. Igralcem je bilo zavoljo tega zagotovo lažje na začetku njihove nogometne poti.

Trenerja: Nik Burkeljca in Jaka Krajnik