Naslednja tekma
Nafta 1903 - Ilirija 1911
Športni park Lendava, 26.05.2019 ob 17.00
KUPI VSTOPNICE
Pozicija na lestvici
1. AŠK Bravo 29 66
2. CherryBox24 Tabor Sežana 29 63
3. Kalcer Radomlje 29 58
4. Krka 29 51
5. Nafta 1903 29 47
6. Drava Dakinda Ptuj 29 45
7. Fužinar Vzajemci 29 45
8. Roltek Dob 29 39
9. Vitanest Bilje 29 33
10. Beltinci 29 31
Ogled celotne lestvice
Novice
Arhiv novic

Selekcije U15a, U17 in U19 na pripravah v Čatežu

14.03.2019
Ligaški premor izkoristili za priprave in dvigovanje forme pred nadaljevanjem prvenstva.
Ekipe U15a, U17 in U19 so danes odpotavale v Čatež, kjer jih čakajo treningi in tudi pripravljalne tekme. Poglejmo kaj so povedali trenerji pred odhodom:

Rok Golob, trener U15a:

Ekipa U15a se bo v družbi naše kadetske in mladinske selekcije udeležila priprav v Čatežkih Toplicah. Glede na to, da bomo imeli na razpolago dobre pogoje, jih bomo poizkušali kar se da dobro izkoristiti. Vsebinsko gledano bo pri nas največji poudarek na dinamični tehniki in fazi zaključka. Poleg tega, da moramo maksimalno izkoristiti ponujene pogoje, je seveda to priložnost, da se še dodatno povežemo kot ekipa.

Žiga Starič, trener U17 je strnil tudi vtise po prvih dveh odigranih krogih spomladanskega dela prvenstva:

Po prvih dveh odigranih krogih v spomladanskem delu prvenstva smo lahko zadovoljni. Ekipa je pokazala precej tistega, kar smo delali skozi dolge zimske priprave. Fantje dajejo občutek, da so dobro fizično pripravljeni, za kar gre velika zasluga trenerju Niku. Sledi daljši reprezentančni premor, ki ga bomo izkoristili z odhodom na priprave v Čatež. Na pripravah bomo poizkušali ekipo še bolj uigrati, priprave pa bomo izkoristili tudi za to, da se bodo fantje med sabo družili in še izboljšali že tako dobro klimo v ekipi.

Robert Kopčič, trener U19:

V četrtek se odpravljamo na drugi del priprav, tokrat v Čatež. Priprave bomo izkoristili predvsem za uigravanje ekipe, zato smo tudi načrtovali dve tekmi (četrtek in nedelja). Predvsem moramo v času prekinitve prvenstva dvigniti formo, ki so nam je porušila predvsem zaradi nesrečnih poškodb kar štirih standardnih  igralcev. To se je še kako poznalo v prvih dveh krogih. V Domžalah smo bili zelo daleč od rezultatskega uspeha, saj so realno za nas premočna ekipa in ob trenutni situaciji si nekega presenečenja niti nismo obetali. Bi pa še enkrat čestital celotni kadetski ekipi, ki je Domžale premagala. Drugo tekmo smo sicer remizirali, a nikakor ne moremo biti zadovoljni s tem. Hitro smo prejeli zadetek in ob slabi predstavi do konca uspeli le izenačiti. Ob vseh svojih težavah nam je veliko problemov povzročalo tudi igrišče. V Čatežu si želim predvsem, da vsi igralci ostanejo “zdravi”, kar bi nam omogočilo, da se čim bolje pripravimo na nadaljevanje prvenstva.