Naslednja tekma
Tekma ni določena.
Pozicija na lestvici
1. Brda 0 0
2. Brežice Terme Čatež 0 0
3. Koroška Dravograd 0 0
4. Gorica 0 0
5. Jadran Dekani 0 0
6. Kalcer Radomlje 0 0
7. Fužinar Vzajemci 0 0
8. Koper 0 0
9. Krka 0 0
10. Krško 0 0
Ogled celotne lestvice
Novice
Arhiv novic

Člani pred odločilnimi tekmami za obstanek v 2.SNL

06.05.2019
Brežice Terme Čatež : Ilirija 1911  3:1
V dvoboju 26. kroga 2.SNL sta se pomerila medsebojna konkurenta za obstanek v ligi. Kljub veliki pomembnosti tekme, sta obe ekipi krenili precej napadalno, z željo po zgodnjem zadetku. Domači so poskušali zadeti predvsem po prekinitvah (5 kotov v prvih 25 minutah), naši pa so se nekajkrat, s hitro izvedenimi napadi, znašli sami pred golom, vendar jim je zadetek preprečila nezbranost v zaključku.
V drugem polčasu so Ilirijani povedli že na samem začetku, ko je Matevž Turkuš priboril 11 metrovko, ki jo je s strelom v levi vratarjev kot realiziral Jaka Corn. Gostje so na zadetek hitro odgovorili z dvema menjavama, ki sta obrodili sadove: v desetih minutah so, po nekaj slabih posredovanjih zelenih branilcev, izid preobrnili na 2:1. Pred zadnjim žvižgom so zadeli še tretjič in tako našim fantom zadali boleč poraz, ki pa na srečo še ni usoden.

Trener Zoran Zeljković po tekmi: 
Kaj povedati novega, zgodba se ponavlja. Imamo veliko priložnosti , ki jih je težje zgrešiti kot zadeti. Dejstvo je, da bomo morali več energije vlagati v tekmo in popraviti igro v obrambi.