Naslednja tekma
Tekma ni določena.
Pozicija na lestvici
1. AŠK Bravo 30 69
2. CherryBox24 Tabor Sežana 30 63
3. Kalcer Radomlje 30 59
4. Krka 30 54
5. Nafta 1903 30 50
6. Fužinar Vzajemci 30 48
7. Drava Dakinda Ptuj 30 45
8. Roltek Dob 30 40
9. Vitanest Bilje 30 36
10. Rogaška 30 34
Ogled celotne lestvice
Novice
Arhiv novic

Ekipa U13A proti Olimpiji in Radomljam do zmage

03.06.2019
Odlične predstave naših igralcev v 1. ligi mlajših dečkov.
V preteklem tednu je selekcija U13A odigrala dve prvenstveni tekmi, trener Blaž Babnik pa je takole povzel dogajanje:

V četrtek smo se pomerili z vrstniki NK Olimpije. Tekma je bila za to starostno kategorijo zelo dobra, tempo je bil hiter, borba za vsako žogo, predvsem pa veliko lepih in atraktivnih potez. Začeli smo zelo dobro, saj smo že v prvi akciji povedli s pravim evrogolom, ko je naš napadalec mojstrsko z glavo lobal vratarja z velike razdalje. Kljub zgodnjemu zadetku, pa nismo padli pod vtis rezultata, ampak žogo skozi kombinatorne akcije držali v svoji posesti. Do polčasa smo imeli tudi še nekaj polpriložnosti, ki pa jih nismo znali izkoristiti. V drugem polčasu pa smo morda še malo dodali in kmalu povedli s kar 3:0. Fantje so igrali zelo sproščeno, rezultat tega pa so bile številne lepe poteze in še kar nekaj lepih priložnosti. Edina slaba točka s te tekme je bilo zadnjih par minut, ko nam je padla koncentracija in smo nasprotniku dovolili zadeti z bele točke. Fante bi rad pohvalil za izjemno predstavo in veliko mero samozavesti.

V soboto pa je po kratkem počitku sledila tekma proti NK Radomlje. Tudi na tej tekmi smo stvari že zelo zgodaj vzeli v svoje roke in skozi celotno srečanje povsem dominirali na igrišču. Glede na to, da smo imeli zgolj dva dni počitka, so veliko priložnosti dobili tudi igralci, ki vstopajo s klopi. Prav ti igralci so tudi pokazali, da so velika dodana vrednost tej ekipi, saj so bili udeleženi pri večini zadetkov.


Čaka nas še zadnji teden v tej tekmovalni sezoni, kjer igramo tudi še v finalu pokala prav proti NK Olimpiji. Zatorej vabljeni vsi navijači in prijatelji kluba, da podprete naše fante v torek, ob 18.30 uri, v Jami za Bežigradom.

ND Ilirija 3:1 NK Olimpija
ND Ilirija 5:1 NK Radomlje